Fiber rätt in i villan

Nu kan även enskilda villaägare också få en supersnabb fiberanslutning för bland annat Internet, TV, telefoni, hemarbete med mera. Och det till en vettig kostnad.
Att projektera, gräva, dra fiber och ansluta kostar pengar. Infrastruktur blir aldrig billigare. Därför blir det alldeles för dyrt att ansluta villor en och en. Det måste göras områdesvis för att det ska bli effektivt, rationellt ochi ekonomiskt intressant.
Först till kvarn
Till höger hittar du anslutningsbara villaområden, som vi ansluter områdesvis. Välj ditt område och gör en intresseanmälan idag. Om minst 50-60% av villaägarna i ett område är intresserade och tecknar avtal så ansluter vi. Det är med andra ord först till kvarn som gäller.
Så här går det till:
 • Klicka på ditt område och på Anmälan. Sök fram din fastighet och fyll i intresseanmälan
 • När vi fått din anmälan skickar vi information samt avtal till dig
 • När 60% av områdets villaägare har skickat tillbaka påskrivna avtal* så startar vi projekteringsarbetet och ni blir kallade till ett informationsmöte
 • Det är bra om en eller fler som brinner lite extra för fiberanslutningen kan ta på sig att vara kontaktpersoner, eller ambassadörer i området. Läs mer om vad det innebär.
 • Medan utbyggnaden pågår i området är det förstås möjligt för de som inte skickat in avtal att efteranmäla sig, dock till en högre engångsavgift.
   
  * Avtalet gäller endast under förutsättning att området kommer upp i erforderlig avtalsgrad och som längst i 2 år.
 •  
  Bli kontaktperson nu
  Varje område kommer att behöva en eller fler kontaktpersoner som kan fungera som en förbindelselänk mellan oss och de bodende. Anmäl dig som kontaktperson för ditt villaområde så kan du bättre medverka till att områden blir uppkopplat.