100/100 Mbit/s
AllTele

AllTele 100/100 Mbit/s

På AllTele har vi kunden i fokus. Välj oss för snabbt bredband och personlig kundservice!

VI HAR KUNDEN I FOKUS:
Vi på AllTele har levererat prisvärda och kompletta kommunikationstjänster sedan 2002. Vi vet vad vi gör och vi gör det bra, något som har gjort oss till en av landets ledande helhetsleverantörer av telekomtjänster. Vår erfarenhet gör att vi vet hur viktigt det är att sätta dig som kund i fokus, och alla våra andra 135 000 kunder. Därför har varje AllTele-kund en personlig kundserviceagent som ger dig snabb hjälp och gott bemötande. Vi vet hur viktigt det är med en tillmötesgående och insatt kundservice.

SURFA MED SUPERSNABBT BREDBAND:
Det är inte bara vårt kundbemötande som är av högsta klass. Vårt bredband ligger alltid bra till i Netflix hastighetsmätningar och STEAMs prestandamätningar, vilket är ett mycket gott betyg som vi är glada att få. Om du vill optimera din hastighet ytterligare kan du just nu även kombinera ditt bredband med vår kraftfulla wifi-router.* Läs mer om detta på www.alltele.se

DU ÄR SÄKER MED OSS:
Vi erbjuder tjänster som garanterar din anonymitet och säkerhet. Med VPN-tjänsten iGhost kan du välja att maskera din IP-adress så att du kan surfa privat och ostört när du vill. Med det prisbelönta antivirusprogrammet Panda Antivirus kan du släppa oron för virus och onlinebedrägerier. Panda får konstant betyget ledande inom branschen och maxar din dators säkerhet.

VI FINNS FÖR DIG
Vårt mål är att använda vårt kunnande och vår kompetens för att skapa en tjänst som passar dina behov. Vi möter dig där du är och skräddarsyr en komplett internetupplevelse tillsammans med dig. Välj oss om du vill ha stort utbud, prisvärda tjänster, mervärde och gott bemötande.

* Delbetala 69:-/ mån i 12 mån. Annars kan routern köpas för 795 kronor.
Denna information tillhandahålls av AllTele Denna information tillhandahålls av AllTele
question
Kan jag få den här tjänsten?
Sök på din adress och se om du kan beställa den här tjänsten
money Pris
Startpris: 0 kr, Uppsägningstid: 1 månad, Bindningstid: Inget, Fraktkostnad: 0 kr/mån

Om AllTele

Hos AllTele får du lite mera. En egen kontaktperson som engagerar sig i dina ärenden och bra tjänster till ett lika bra pris är bara några exempel.